TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I GRZANKI
31 października 2020, 11:23
TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I GRZANKI
K:441.0 / B:25.8 / T:20.4 / WP:31.8 / F:9.1 / WW:3.2
Rzodkiewka - 30 g (2 x Sztuka)
Ogórek - 40 g (1 x Sztuka)
Chleb żytni razowy - 60 g (2 x Kromka)
Pieprz czarny mielony - 1 g (1 x Szczypta)
Sól biała - 1 g (1 x Szczypta)
Serek wiejski (bez laktozy) - 150 g (0.8 x Opakowanie)
Oliwa z oliwek - 10 g (1 x Łyżka)
dodatkowo:
Migdały - 15 g (1 x Łyżka)
Czas przygotowania: 20 minut
1. Serek przełóż do miski.
2. Warzywa pokrój w drobną kosteczkę, wsyp do serka.
3. Chleb skrop oliwą - możesz zrobić grzanki, wyłóż na górę serek.
Dodaj komentarz