TOSTY Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ
31 października 2020, 10:01
TOSTY Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ
K:498.2 / B:34.9 / T:20.4 / WP:38.6 / F:7.9 / WW:3.9
Masło klarowane - 10 g (0.7 x Łyżka)
Ogórki, kiszone - 40 g (0.7 x Sztuka)
Szynka wieprzowa, gotowana - 40 g (2.7 x Plasterek)
Ser, mozzarella - 40 g (2.7 x Porcja)
Chleb żytni razowy - 80 g (2.7 x Kromka)
Szczypiorek - 5 g (1 x Łyżeczka)
dodatkowo:
Serek wiejski (bez laktozy) - 100 g (0.5 x Opakowanie)
Czas przygotowania: 15 minut
1. Pieczywo posmaruj masłem. Na chlebie ułóż szynkę, ogórek i ser .
2. Całość zapiecz w tosterze ( piekarnik 15 min).
3. Podawaj z serkiem wiejskim ze szczypiorkiem
Dodaj komentarz