TOSTY Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ


31 października 2020, 10:01

TOSTY Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ

K:498.2 / B:34.9 / T:20.4 / WP:38.6 / F:7.9 / WW:3.9

 

 

Masło klarowane - 10 g (0.7 x Łyżka)

Ogórki, kiszone - 40 g (0.7 x Sztuka)

Szynka wieprzowa, gotowana - 40 g (2.7 x Plasterek)

Ser, mozzarella - 40 g (2.7 x Porcja)

Chleb żytni razowy - 80 g (2.7 x Kromka)

Szczypiorek - 5 g (1 x Łyżeczka)

dodatkowo:

Serek wiejski (bez laktozy) - 100 g (0.5 x Opakowanie)

 

Czas przygotowania: 15 minut

1. Pieczywo posmaruj masłem. Na chlebie ułóż szynkę, ogórek i ser .

2. Całość zapiecz w tosterze ( piekarnik 15 min).

3. Podawaj z serkiem wiejskim ze szczypiorkiem

Do tej pory nie pojawił się jeszcze żaden komentarz. Ale Ty możesz to zmienić ;)

Dodaj komentarz